Greg Allen 2008

Driedaagse masterclass met Greg Allen uit Australie.
‘Vrijheid is de sleutel tot succes!  buiten demonstratie Greg Allen, Masterclass aquarel Holland, atelier Van Vegchel

Enkele jaren geleden heb ik veel geleerd tijdens een aquarelcursus bij de Australier Greg Allen. Met het organiseren van deze driedaagse masterclass bied ik mijn cursisten en anderen geintresseerden ook die kans!

Greg Allen is een internationaal bekende aquarelist die regelmatig in (o.a.) de Masterclass aquarel Holland, masterclass watercolour, Greg Allen, atelier van Vegchel‘International Artist’ publicieert. Hij staat bekend om zijn originaliteit en de variatie in zijn onderwerpen en heeft met zijn werk vele prijzen gewonnen. Naast een goede aquarellist is hij ook een uitstekend docent.

Het thema van deze masterclass is vrijheid. Je schildert niet (alleen) wat je ziet, maar spreekt je creativiteit aan om een boeiend aquarel te scheppen. Je leert je vrijheid als aquarelist te gebruiken: verplaats, verander, verklein, vergroot, laat weg en voeg toe!

In deze masterclass ga je schilderen met deze bijzondere docent, op een werkelijk prachtige locatie en geniet je dagelijks van een heerlijke lunch. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan!

  • buiten demonstratie Greg Allen buiten demonstratie Greg Allen
  • aquarel Greg Allen aquarel Greg Allen
  • Greg Allen Greg Allen
  • klas aan het werk klas aan het werk
  • binnen demonstratie Gerg Allen binnen demonstratie Gerg Allen
  • cursisten werk cursisten werk