Guy Gruwier 2009

‘Atmosferen in aquarel’
Driedaagse Masterclass aquarel met Guy Gruwier (uit België)

Guy Gruwier is een Vlaamse schilder, een echte vakman, die al meer dan twintig jaar het aquarelpenseel in de hand neemt. Hij exposeert regelmatig in binnen- en buitenland en zijn werken worden geroemd vanwege hun realistische atmosferische impact. Guy publiceert als vast medewerker in het tijdschrift ‘Atelier’ en heeft ook gepubliceerd in een aantal buitenlandse bladen waaronder ‘International Artist’. Daarnaast geeft hij binnen en buiten Europa les, waaronder in Australië en Nieuw-Zeeland.

In deze workshop ‘Atmosferen in aquarel’ laat Guy zien hoe hij tot zijn bekende kleurrijke en sfeervolle schilderijen komt. Hij zal de techniek toepassen op  landschappen, in een stap-voor-stap begeleiding. De workshop wordt opgeluisterd met veel nuttige tips en leerpunten (bijvoorbeeld over het toepassen van schaduw), zodat iedereen naar huis gaat met bruikbare informatie én een paar goede werken!

 Ik (Margo) ken Guy Gruwier al meer dan vijf jaar als een uitstekende schilder en fijne collega. Ik heb ter voorbereiding op deze Masterclass ook les van Guy gevolgd om hem te leren kennen als docent. Guy heeft hart voor aquarel, dat straalt hij uit als docent. Hij kan uitstekend demonstreren en uitleggen, met oog voor detail en met rust en veel geduld voor de cursisten. Ik kan Guy van harte aanbevelen, je zult veel van hem leren!
Site van Guy Gruwier.

  • les situatie les situatie
  • demonstratie demonstratie
  • aquarel GG aquarel GG
  • de gouden tip de gouden tip
  • les situatie2 les situatie2
  • palet palet